Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Demokratik , çağdaş, sosyal hukuk devletimize ; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı ; Akılcılık ve bilime önem veren ; Araştırmacı ve sorgulayıcı ;eleştirel ; dürüst , iyi ahlaklı ; Çevreye duyarlı ; Kendisiyle ve toplumla barışık ,üretken ,yaratıcı ; Bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan , vatan. millet, bayrak ,Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün ´Birlik içinde çeşitlilik , çeşitlilik içinde birlik´ olduğuna inanan, inancın gereğini davranışlarında gösteren ;Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma , vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen ; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış ; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen ; Hoşgörülü , anlayışlı , sabırlı ; Demokratik , laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Okulumuzda Eğitim Öğretim 08:00 da başlar. 9.11.ve 12. sınıfların dersi saat 14:00 da biter. 10. sınıflarımızın dersleri Pazartesi Perşembe ve Cuma Günleri saat 14:00 da, Salı Günü 14:50 de, Çarşamba Günü saat 15:30 da biter.
Isınma: Kalorifer-doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://namikkemaltml.meb.k12.tr

Adres - ŞEYH ŞAMİL MAH. MEDİNE BUL. NAMIK KEMAL ANADOLU VE TEKNIK LISESI BLOK NO: 29A BAĞLAR / DİYARBAKIR

Derslik :-12
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Diyarbakır Merkez

Ulaşım Şehir içi dolmuş ve otobüsler her saatte okulun hemen önündeki yoldan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bağlar İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.